دومین المپیاد ورزشی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به همت مدیریت پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و در راستای گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، دومین المپیاد ورزشی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار خواهد شد.
۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۵ کد : ۴۰۷۶۴ اخباراصلی
دومین المپیاد ورزشی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی؛ این المپیاد با هدف افزایش انگیزه و هیجان در بین کارکنان دانشگاه و به منظور شناسایی استعدادهای برتر و تکمیل تیم های ورزشی دانشگاه جهت شرکت در مسابقات استانی، منطقه ای و کشوری و همچنین ایجاد شور و نشاط، افزایش سطح کیفی ورزشکاران، معرفی رشته‌های مختلف ورزشی به عموم علاقه‌مندان دانشگاه برنامه‌ریزی شده است. این المپیاد با حضور مقامات استانی و دانشگاهی، ورزشکاران و همکاران در ۹ رشته ورزشی انفرادی و تیمی اعم از فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، داژبال، دارت، شنا، آمادگی جسمانی، طناب کشی و فوتبال دستی ویژه آقایان و خانم ها؛ از تاریخ ۲۰ دی ماه آغاز و تا چهارم بهمن ماه ادامه خواهد داشت؛ همچنین مسابقات ویژه ای برای ایجاد روحیه ورزشی و رقابتی بین فرزندان کارکنان نیز در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است افتتاحیه این رویداد ورزشی فرهنگی در روز چهارشنبه ۲۰ دی ماه سالجاری و با حضور کاروان ورزشی واحدها، رژه تیم ها و اجرای برنامه های متنوع برگزار خواهد شد. پس از اتمام مسابقات، رنکینگ واحدها و مراکز، اعلام و نحوه عملکرد ورزشی گزارش خواهد شد و در اختتامیه المیپاد ورزشی، به نفرات برتر (اول تا سوم) مسابقات انفرادی مدال و حکم و در مسابقات تیمی حکم و جام اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: دومین المپیاد ورزشی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک سردار حاج قاسم سلیمانی