در مراجعه به مراکز خدمات زیبایی دقت لازم را داشته باشید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک از مردم خواست ضمن عدم مراجعه به مراکز غیرقانونی، در مراجعه به مراکز زیبایی نیز دقت کامل داشته باشند.
۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۲ کد : ۴۰۹۹۹ اخباراصلی
در مراجعه به مراکز خدمات زیبایی دقت لازم را داشته باشید

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر فریده رنجبران گفت: کلیه مراجعه کنندگان باید قبل از دریافت هرگونه خدمات زیبایی، از حضور پزشک در مطب، مطلع شده و در صورت عدم حضور پزشک از مراجعه به آن مطب، جدا خودداری نمایند.
وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف و یا مطب هایی که بدون حضور پزشک اقدام به انجام امور زیبایی می نمایند، مراتب را به این معاونت اطلاع رسانی نمایند.
وی با تاکید بر اینکه ارائه هر نوع خدمات درمانی در مراکز طب سنتی بدون حضور پزشک ممنوع است، یادآور شد: شماره تلفن ۳۳۱۳۶۲۱۲ اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک آماده دریافت شکایات و شنیدن تخلفات از سوی مردم است.
دکتر رنجبران در پایان گفت: عوارض پزشکی در مطب هایی که بدون حضور پزشک ارائه خدمت می نمایند بر عهده فرد مراجعه کننده بوده، لذا از تمام شهروندان می خواهیم در مواجهه با چنین مشکلی به هیچ وجه اقدام درمانی-زیبایی ننموده و مراتب را سریعا به دانشگاه علوم پزشکی اراک اطلاع دهند.

کلید واژه ها: مراکز غیرقانونی دانشگاه علوم پزشکی اراک مراکز خدمات زیبایی معاون درمان