نشست بررسی و هم اندیشی رفع مشکلات بیماریهای ژنتیک و تالاسمی

۰۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۰ کد : ۴۱۲۹۴ اخباراصلی
نشست بررسی و هم اندیشی رفع مشکلات بیماریهای ژنتیک و تالاسمی

این نشست در محل سالن جلسات جامعه المصطفی شهرستان آشتیان باحضور مسئولین واحد جامعه المصطفی العالمیه شهرستان و دکتر میرشفیعی مسئول بیماریهای غیرواگیر استان و مرتضوی کارشناس برنامه تالاسمی استان برگزار شد.

تالاسمی نوعی اختلال خونی ارثی که نمی‌گذارد بدن پروتئین را به مقدار کافی تولید کند، درواقع ابتلا به این بیماری باعث می‌شود تا بدن پروتئین‌های هموگلوبین سالم کمتری تولید کند و مغز استخوان گلبول‌های سالم کمتری داشته باشد. مشکلات ژنتیکی در اثر نارسایی یا جهش در ژن‌ها یا ماده ژنتیک انسان ایجاد می‌شود،این ناهنجاری‌ها اغلب در زمان تولد بروز می‌کنند ولی می‌توانند سال‌ها بعد نیز بروز کنند.

کلیدواژه‌ها: تالاسمی بیماریهای ژنتیک جامعه المصطفی شهرستان آشتیان دکتر میرشفیعی مسئول بیماریهای غیرواگیر استان مرتضوی کارشناس برنامه تالاسمی استان