جشنواره طبخ آبزیان شهرستان آشتیان

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۲ کد : ۴۱۶۳۳ اخباراصلی
تعداد بازدید:۸۴
جشنواره طبخ آبزیان شهرستان آشتیان

این جشنوراه با حضور فعال داوطلبان سلامت محله و سفیران سلامت خانوار در محل جهاد کشاورزی شهرستان آشتیان و با حضور لکزایی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت به عنوان داور برنامه برگزارشد طی این مراسم ایستگاه سلامت و توزیع رسانه های آموزشی با موضوع تغذیه سالم و نصب پوسترها و بنرهای محتوی پیام های آموزش انجام شد.

فواید مصرف آبزیان:

*تری گلیسیرید خون را پایین می آورد

. * تجمع پلاکت های خونی کم.

* ضربان قلب تنظیم.

* فشار خون پایین می آورد.

* کلسترول خوب ( HDL ) بالا می برد.

* سلامت مغز تامین و برای بیماران مبتلا به MS مفید است. مشاهده شده افراد دارای MS با مصرف ماهی، علائم و نشانه های این بیماری کمتر بروز می دهند.

* اسید چرب امگا 3 از دیابت نوع 1 در کودکان جلوگیری می کند.

* مصرف امگا 3 توسط مادران باردار، موجب افزایش قدرت ذهنی و IQ (ضریب هوشی) کودکشان می گردد.

* مادران باردار با مصرف روغن ماهی از زود متولد شدن نوزاد جلوگیری می کنند.

* روغن ماهی موجب افزایش متابولیسم بدن وکاهش وزن می گردد.

* اسید چرب امگا 3 بر سلامتی پوست اثر خوب دارد. این اسید چرب از خشک شدن و پوسته پوسته شدن، اگزما، جوش و دیگر بیماری های پوستی جلوگیری می کند. علاوه بر آن موجب تسریع در بهبود پوست بیمار می گردد.

* موجب افزایش قدرت بینایی می گردد

. * ضد افسردگی و پریشانی

* تقویت سیستم ایمنی

کلیدواژه‌ها: جشنواره طبخ آبزیان داوطلبان سلامت محله سفیران سلامت خانوار ایستگاه سلامت تغذیه سالم


نظر شما :