جشنواره طبخ آبزیان شهرستان آشتیان
این جشنوراه با حضور فعال داوطلبان سلامت محله و سفیران سلامت خانوار در محل جهاد کشاورزی شهرستان آشتیان و با حضور لکزایی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت به عنوان داور برنامه برگزارشد طی این مراسم ایستگاه سلامت و توزیع رسانه های آموزشی با موضوع تغذیه سالم و نصب پوسترها و بنرهای محتوی پیام های آموزش انجام شد.
فواید مصرف آبزیان:
*تری گلیسیرید خون را پایین می آورد
. * تجمع پلاکت های خونی کم.
* ضربان قلب تنظیم.
* فشار خون پایین می آورد.
* کلسترول خوب ( HDL ) بالا می برد.
* سلامت مغز تامین و برای بیماران مبتلا به MS مفید است. مشاهده شده افراد دارای MS با مصرف ماهی، علائم و نشانه های این بیماری کمتر بروز می دهند.
* اسید چرب امگا 3 از دیابت نوع 1 در کودکان جلوگیری می کند.
* مصرف امگا 3 توسط مادران باردار، موجب افزایش قدرت ذهنی و IQ (ضریب هوشی) کودکشان می گردد.
* مادران باردار با مصرف روغن ماهی از زود متولد شدن نوزاد جلوگیری می کنند.
* روغن ماهی موجب افزایش متابولیسم بدن وکاهش وزن می گردد.
* اسید چرب امگا 3 بر سلامتی پوست اثر خوب دارد. این اسید چرب از خشک شدن و پوسته پوسته شدن، اگزما، جوش و دیگر بیماری های پوستی جلوگیری می کند. علاوه بر آن موجب تسریع در بهبود پوست بیمار می گردد.
* موجب افزایش قدرت بینایی می گردد
. * ضد افسردگی و پریشانی
* تقویت سیستم ایمنی
نظر شما :