شروع فرایند معاینات و استعلامات بدو استخدام

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۱ کد : ۴۱۸۷۹ اخباراصلی
شروع فرایند معاینات و استعلامات بدو استخدام

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای داوطلبینی که از سوی سامانه جهاد دانشگاهی به عنوان پذیرفته نهائی معرفی شده اند. به اطلاع می رساند جهت دریافت مکاتبات مربوط به معاینات و استعلامات بدو استخدام به پورتال اصلی دانشگاه به نشانی www.arakmu.ac.ir مراجعه نمایند . معاینات و استعلامات بدو استخدام: 1- گواهی عدم اعتیاد 2-گواهی عدم سوپیشینه 3-گواهی تاییدیه سلامت(طب کار) 4-گواهی تاییدیه خدمت سربازی/معافیت از خدمت نکات مهم : 1-کلیه پذیرفته شده گان نهایی می بایست معاینات و استعلامات بدو استخدام را به انجام رسانند. 2-انجام معاینات تاییدیه سلامت( طب کار) و تست عدم اعتیاد در مراکز مربوطه صرفا در تاریخ ذکر شده در مکاتبه قابل انجام است .

راهنما ابتدا با ورود به صفحه اصلی دانشگاه به نشانی www.arakmu.ac.ir با کلیک بر روی بنر اطلاعیه دریافت مکاتبات معاینات و استعلامات بدو استخدام وارد صفحه مربوط شده و با وارد کردن شماره ملی به عنوان رمز عبور و نام کاربری وارد صفحه دریافت مکاتبات شده و پس از مطالعه دقیق صفحه در پایین صفحه در باکس جستجو کد ملی را وارد نموده و سپس نسبت به دریافت و چاپ مکاتبات اقدام نموده و به همراه مدارک مورد نیاز با مراجعه به مراکز مربوطه نسبت به انجام معاینات و استعلامات اقدام نمایند.

کلید واژه ها: معاینات و استعلامات بدو استخدام