زنگ سلامت در مدرسه دخترانه جوادالائمه در دومین روزهفته سلامت با عنوان "سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی

این زنگ سلامت با حضور دکتر حسینی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان و رئیس مرکز بهداشت جناب محمدی ، رئیس آموزش و پرورش نامجو، مراقبین سلامت مدارس و مسئولین ستادی شبکه بهداشت نواخته شد.
۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۳ کد : ۴۲۹۸۵ اخباراصلی

دکتر حسینی ضمن تبریک هفته سلامت و ابراز تشکر ازهمکاری آموزش و پرورش و مراقبین سلامت مدارس، به بیان اهمیت سلامت دانش آموزان و فرصت مناسب انتقال مفاهیم بهداشتی و سلامتی توسط سفیران سلامت دانش آموزی به خانواده و مراقبت های خانواده محور توسط مراقبین سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت و نقش پزشکی خانواده در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه پرداخت.

در این مراسم، دانش آموزان سفیر سلامت با قرائت سرود سلامت، همچنین برپایی نمایشگاه تغذیه سالم، ایستگاه نقاشی و انجام حرکات کششی از دیگر بخشهای جانبی این برنامه بود. در پایان این مراسم ازسفیران سلامت فعال دانش آموزی، مراقبین سلامت در مدارس و فعالین حوزه سلامت با اهداء جایزه تقدیر شد.

کلید واژه ها: زنگ سلامت "سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی سفیران سلامت دانش آموزی پزشکی خانواده هفته سلامت