مراسم پیاده روی همگانی

۱۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۹ کد : ۴۶۴۵۹ اخباراصلی
مراسم پیاده روی همگانی

با شعار سلامتی را قدم بزنیم توسط داوطلبین سلامت محله و مربی مرکز خدمات جامع سلامت شهیدکاشفی شهرستان آشتیان از محل مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاشفی تا پارک ۷۲ تن شهرستان آشتیان اجرا شد.

طی این مراسم سوگند نامه برای حفظ طبیعت ایرانی توسط یکی از داوطلبین سلامت محله فعال شهرستان قرائت شد .و در پایان به رسم یادبود از ایشان تقدیر شد

دعوت به پیوستن به پویش ملی آگاهی بخشی از سرطان پستان از طریق توزیع پمفلت های آموزشی در این رابطه توسط داوطلبین سلامت محله مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاشفی و ارائه آموزش های لازم در زمینه خودمراقبتی در برابر بیماری های قلبی توسط بهجتی مربی این مرکز با توجه به فرا رسیدن روز جهانی قلب با شعار مراقبت از قلب مراقبت از زندگی از دیگر اقدامات انجام شده برنامه امروز بود .

کلیدواژه‌ها: مراسم پیاده روی همگانی داوطلبین سلامت محله پویش ملی آگاهی بخشی از سرطان پستان روز جهانی قلب