پرواز بالگرد اورژانس اراک  برای نجات جان بیمارقلبی ۸۷ ساله

۱۵ مهر ۱۳۹۷ | ۲۱:۵۹ کد : ۱۱۹۹ اخبار اصلی
پرواز بالگرد اورژانس اراک  برای نجات جان بیمارقلبی ۸۷ ساله

سرپرست مرکز اورژانس پیش بیمارستانی حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بالگرد اورژانس اراک برای انتقال بیمار قلبی 87 ساله به پرواز درآمد.

دکتر پریا بهرامی اظهار کرد: ساعت 10:15 صبح امروز  با اعلام درخواست امداد رسانی از مرکز پیام اورژانس برای امداد رسانی به آقای 87 ساله در بیمارستان فرهنگ خسروانی شهرستان فرمهین که نیاز به اقدامات درمانی مجهز تر  وهمچنین  سریع تر داشت  بالگرد اورژانس برای امداد رسانی به بیمار به پرواز درآمد.

وی افزود: پس از عزیمت تیم امداد هوایی اورژانس115 به محل، اقدامات درمانی مناسب به وسیله کارشناسان فوریت‌های پزشکی اورژانس هوایی در حین انتقال برای بیمار انجام گرفت..

دکتر بهرامی خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز مبرم بیمار به خدمات پزشکی تکمیلی، با هماهنگی‌های صورت گرفته، بالگرد اورژانس اراک بیمار را به جایگاه  اختصاصی بالگر که به تازگی افتتاح شده بود منتقل کرد و از آنجا با آمبولانس بیمارستان  به بیمارستان امیرالمومنین منتقل شد.

کلید واژه ها: دکتر بهرامی اورژانس هوایی بیمارستان فرهنگ خسروانی اورژانس پیش بیمارستانی حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک کارشناسان فوریت‌های پزشکی