جلسه توجیهی  بدو خدمت استخدامی های جدیدالورود

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۲۰:۰۲ کد : ۱۷۸۵ اخبار اصلی
جلسه توجیهی  بدو خدمت استخدامی های جدیدالورود

جلسه توجیهی  بدو خدمت استخدامی های جدیدالورود فوریت‌های پزشکی استان مرکزی برگزار شد
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری جلسه توجیهی  بدو خدمت برای 22 نفر از نیروهای جدید الاستخدام اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی خبر داد..
به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر پریا بهرامی اظهار کرد: مجوز جذب 22 نیروی شرکتی صادر شده که پس از انجام مراحل لازم از آذر ماه امسال در چهار پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی استان  شروع بکار می نمایند..
وی افزود:صبح امروز شنبه بیست و ششم آبان ماه، جلسه توجیهی آن ها در سالن جلسات مرکز اورژانس اراک برگزار شد و مقرر گردید پس از سیر مراحل اداری،3 کارگاه آموزشی با عناوین احیا قلبی –ریوی پیشرفته،مدیریت راه هوایی پیشرفته ومدیریت حادثه وارزیابی بیمار ترومایی جهت توانمند سازی پرسنل جدیدالورود برگزار شود.

کلید واژه ها: بدو خدمت کارگاه آموزشی دکتر پریا بهرامی احیا قلبی –ریوی اورژانس اراک دانشگاه علوم پزشکی اراک