انجام مانور زلزله به مناسبت حادثه زلزله بم

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۷ کد : ۲۲۶۷ اخبار اصلی
انجام مانور زلزله به مناسبت حادثه زلزله بم

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی این مانور امروز پنجم دی ماه به مناسبت حادثه زلزله بم در منطقه کوی امام صادق(ع)برگزار شد در این مانور ستاد بحران استانداری و سازمان پدافندغیرعامل فرمانداری شهرستان اراک و با حضور سازمان های امدادی از جمله مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و سازمان آتش نشانی و جمعیت هلال احمر و نیروی انتظامی و دیگر ارگان های مربوطه برگزار شد.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت:این مانور با سناریوی از پیش تعیین شده در ساعت نه صبح در منطقه  شمال شرق شهرستان اراک با همکاری واحدهای مرتبط برگزار شد.

دکتر بهرامی گفت:این مانور 13 مصدوم داشت که در ابتدا سیستم ارزیاب هلال احمر به منطقه اعزام و اعلام خسارت و مصدومین احتمالی شناسایی شد  که بنا به ضرورت اورژانس 115 و سازمان آتش نشانی به محل فراخوانده شدند.

دکتر پریا بهرامی خاطرنشان شد:در این مانور تیم واکنش سریع مرکز اورژانس به همراه کدMCI و همچنین یک دستگاه اتوبوس آمبولانس ودو دستگاه آمبولانس درکم ترین زمان ممکن در صحنه حاضر شدند ودو چادر درمانگاهی در محل امن حادثه (منطقه سرد) توسط تیم واکنش سریع مرکز اورژانس ایجادشد.درهمین حین پرسنل عملیاتی دیگر اقدام به تریاژ مصدومین کردند که نتیجه شامل 3 مصدوم قرمز(انتقال سریع) و 4 مصدوم زرد(مصدومین تاخیری)و پنج مصدوم سبز(سرپایی)و در نهایت یک فوتی داشت.

دکتر بهرامی در ادامه افزود:دو بیمارستان از جمله بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) و امیرالمومنین(ع) به حالت آماده باش کامل قرار داشتند.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث فوریت های پزشکی استان مرکزی در ادامه افزود:همزمان با شروع مانور فراخوانی بین پرسنل اورژانس انجام شده ودر حالت آماده باش در سالن جلسات مرکز حضور داشتند.

کلیدواژه‌ها: 115 آمبولانس دکتر بهرامی ارزیاب رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی