بیش از ۴ هزار و ۴۶۵ مورد ماموریت اورژانس از آغاز طرح امداد نوروزی ۱۴۰۱

۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۵ کد : ۲۵۱۷۹ اخبار اصلی
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از آماده باش اورژانس ۱۱۵ دانشگاه تا پایان طرح امداد نوروزی خبر داد و گفت بیش از ۱۶ هزار ۵۹۵ تماس با واحد ارتباطات اورژانس تاکنون در طرح امداد نوروزی ۱۴۰۱ در دانشگاه علوم پزشکی اراک گرفته شده است.
بیش از ۴ هزار و ۴۶۵ مورد ماموریت اورژانس از آغاز طرح امداد نوروزی ۱۴۰۱

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از آماده باش اورژانس ۱۱۵ دانشگاه تا پایان طرح امداد نوروزی خبر داد و گفت  بیش از ۱۶ هزار ۵۹۵ تماس با واحد ارتباطات اورژانس تاکنون در طرح امداد نوروزی ۱۴۰۱ در دانشگاه علوم پزشکی اراک گرفته شده است.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، دکتر محمد پروهان رئیس اورژانس پیش‌ بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: از ۲۵ اسفند سال ۱۴۰۰ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه به ۴ هزار و ۴۶۵ ماموریت امدادرسانی اعزام شدند که از این تعداد ماموریت ۴۴۶ مورد تصادف شهری و تعداد ۳۱۳ مورد تصادف جاده ای بوده است.

دکتر پروهان خاطر نشان کرد: متاسفانه تعداد ۳۰ نفر در تصادفات جان خود را از دست داده اند.

وی در ادامه گفت: تعداد مصدومین یک هزار و ۱۴۸ مورد بود که از این تعداد ۸۹۶ مورد به بیمارستان های استان توسط همکارانم اعزام شدند.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس ۱۱۵ اورژانس بیمارستانی تعداد دانشگاه دانشگاه علوم دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیمارستانی علوم