ماموریت اورژانس هوایی  شهرستان کمیجان

۲۷ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۴ کد : ۲۵۵۳ اخبار اصلی
ماموریت اورژانس هوایی  شهرستان کمیجان

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:دکتر پریا بهرامی گفت:در ساعت۱۲:۰۸ دقیقه امروز ۲۵ دی ماه طی تماس تلفنی با واحد ارتباطات مرکز استان مبنی بر درخواست بالگرد جهت انتقال آقای ۷۶ ساله با  MI وسیع در بیمارستان شهرستان کمیجان اعلام شد.
وی اضافه کرد:در کم ترین زمان ممکن هماهنگی لازم توسط واحدMCMCانجام شد و سپس با هماهنگی واحد EOC ، بالگرد به صحنه اعزام شد.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود:در پی این ماموریت کد۲۴۷ فعال و هماهنگی لازم با بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک انجام شد.
دکتر بهرامی خاطر نشان شد:این آقای ۷۶ ساله سابقه بیماری قلبی هم  داشته و پس از انجام اقدامات لازم به بیمارستان امیرالمومنین(ع)منتقل شدند.

کلید واژه ها: 247 EOC MCMC mi بالگرد امداد هوایی