آموزش احیا پایه به دانش آموزان اراکی

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۷ کد : ۲۵۸۸۸ اخبار اصلی
کلاس آموزش " احیا پایه" برای بیش از ۶۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان پسرانه علامه حلی برگزار شد.
آموزش احیا پایه به دانش آموزان اراکی

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، محسنی مسئول آموزش فوریت‌های پزشکی کلانشهر اراک گفت: به منظور آشنا کردن دانش آموزان با اورژانس پیش بیمارستانی، کلاس آموزشی «احیای پایه» برای بیش از ۶۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان پسرانه علامه حلی برگزار شد.

محسنی افزود: این کلاس توسط کارشناس واحد آموزش آقای ایمان نظری برای آموزش دانش آموزان در پایه‌ اول متوسطه تشکیل شد و ضمن انجام آموزش‌های لازم در مورد اورژانس پیش بیمارستانی، آموزش‌هایی در خصوص نحوه تماس با اورژانس و نحوه شرح حال دادن به اپراتور و همچنین آموزش احیای پایه آموزش داده شد .

کلید واژه ها: آموزش پایه دانش دانش آموزان آموزان اورژانس کلاس