در هفته سلامت جا دارد یادی کنیم از شهدای عزیز و گرانقدر مدافع سلامت و همچنین قدردانی کنیم.

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۹ کد : ۲۶۲۳۱ اخبار اصلی
دکتر محمد پروهان رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در هفته سلامت جا دارد یادی کنیم از شهدای عزیز و گرانقدر مدافع سلامت و همچنین قدردانی کنیم از تمامی همکاران عزیزمان به عنوان مدافعین سلامت به خصوص در همه گیری کرونا که زحماتشان بر هیچ کس پوشیده نیست.

دکتر محمد پروهان رئیس اورژانس 115 استان مرکزی

گاها بروز بلایا طبیعی و سوانح که منجر به آسیب های اجتماعی می شود سیطره آن در سراسر دنیا می تواند عوارضش را بروز دهد. لازم است درجهت تامین سلامت جامعه اقداماتی انجام شود که کمک شود به نحوه احسنت این سلامت تامین گردد.

مسئولین باید با شناسایی مخاطرات و بلایایی که برای جامعه محتمل هستند نسبت به مدیریت آنها اقدام کنند و مردم نیز با رعایت دستورالعمل هایی که در مواجهه با هرگونه بلایا که میتوانند سلامت جامعه را به خطر بیندازد با کمک به مسئولین در جهت رفع آن خط احتمالی اقدام کنند.

کلید واژه ها: سلامت جامعه تامین مسئولین هفته سلامت ریاست اورژانس استان مرکزی