آموزش احیای پایه به دانش آموزان و دبیران دبیرستان دخترانه رسالت

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۲۶۲۸۸ اخبار اصلی
کلاس آموزش " احیا پایه" برای بیش از ۶۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه رسالت برگزار شد.
آموزش احیای پایه به دانش آموزان و دبیران دبیرستان دخترانه رسالت

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، محسنی مسئول آموزش فوریت‌های پزشکی کلانشهر اراک گفت: به منظور آشنا کردن دانش آموزان دوره متوسط با اورژانس پیش بیمارستانی، کلاس آموزشی «احیای پایه» برای بیش از ۶۰ نفر از دانش آموزان و دبیران دبیرستان دخترانه رسالت برگزار شد.

محسنی افزود: این کلاس که برای آموزش دانش آموزان در دوره متوسطه تشکیل شد، ضمن انجام آموزش‌های لازم در مورد اورژانس پیش بیمارستانی، آموزش احیای پایه نیز آموزش داده شد .

کلید واژه ها: آموزش دانش دانش آموزان آموزان پایه احیای پایه اورژانس دبیرستان دبیرستان دخترانه دبیرستان دخترانه رسالت