اطلاعیه واحد آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

۲۹ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۹ کد : ۲۷۹۸۳ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری دوره آموزش همگانی تابستانه اورژانس برای اقشار مختلف مردم خبر داد.
اطلاعیه واحد آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

▫️به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی، دکتر محمد پروهان اظهار کرد: سر فصل های این دوره آموزشی شامل آموزش کمک‌های اولیه، آموزش ماساژ قلب پایه، اقدامات درمانی مانند پانسمان و ... می باشد.
وی اضافه کرد: گروه هدف این دوره های آموزشی، دانش آموزان و معلمان، کارکنان ادارات دولتی، سازمان های امدادی مانند هلال احمر و پلیس راه، حوزه ها و مساجد و سایر اقشار جامعه مانند بانوان خانه دار، رانندگان وسایل نقلیه و غیره را شامل می شود.
دکتر پروهان تصریح کرد: دوره های آموزشی سازمان اورژانس به صورت فصلی برای هریک از اقشار مختلف جامعه برگزار می شود.
دکتر پروهان یادآور شد: سازمان اورژانس مصمم است تا در سال جاری با ارائه آموزش های به روز، تعداد افراد بیشتری نسبت به سال گذشته را آموزش دهد.
کارگاه آموزش همگانی جهت گروه آقایان فردا ۲۹ تیر ماه از ساعت ۱۰ لغایت 11:30 در سالن آموزش مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی برگزار می گردد.

کلید واژه ها: آموزش اورژانس اورژانس بیمارستانی دوره دوره آموزشی آموزشی بیمارستانی استان استان مرکزی