برگزاری دوره آموزش همگانی تابستانه اورژانس برای اقشار مختلف مردم

۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۸۶۷۱ اخبار اصلی
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری دوره آموزش همگانی تابستانه اورژانس برای اقشار مختلف مردم خبر داد.
برگزاری دوره آموزش همگانی تابستانه اورژانس برای اقشار مختلف مردم

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی، بهروز ایران نژاد اظهار کرد: سر فصل های این دوره آموزشی شامل آموزش کمک‌های اولیه با محوریت کنترل علایم حیاتی برگزار گزدید.
وی اضافه کرد: گروه هدف این دوره های آموزشی، دانش آموزان و معلمان، کارکنان ادارات دولتی، سازمان های امدادی مانند هلال احمر و پلیس راه، حوزه ها و مساجد و سایر اقشار جامعه مانند بانوان خانه دار، رانندگان وسایل نقلیه و غیره را شامل می شود.
بهروز ایران نژاد تصریح کرد: دوره های آموزشی سازمان اورژانس به صورت فصلی برای هریک از اقشار مختلف جامعه برگزار می شود.
بهروز ایران نژاد یادآور شد: سازمان اورژانس مصمم است تا در سال جاری با ارائه آموزش های به روز، تعداد افراد بیشتری نسبت به سال گذشته را آموزش دهد.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: اورژانس آموزش دوره دوره آموزشی اقشار ایران بهروز ایران ایران نژاد آموزشی