انتقال مصدوم ۳۰ ساله توسط بالگرد اورژانس اراک

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۷ کد : ۲۹۷۱ اخبار اصلی
انتقال مصدوم ۳۰ ساله توسط بالگرد اورژانس اراک

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:دکتر پریا بهرامی گفت:در ساعت۱۳/۳۰دقیقه امروز ۴ اسفند ماه طی تماس تلفنی با واحد ارتباطات مرکز استان مبنی بر درخواست بالگرد ،جهت انتقال آقای ۳۰ ساله اهل روستای فر از توابع شهرستان شازند که بر اثر سقوط از سطح غیرهمتراز دچار ترومای به سر  شده بود اعلام شد.

وی اضافه کرد:در کم ترین زمان ممکن هماهنگی لازم توسط واحد ارتباطات انجام شد و سپس با هماهنگی واحد EOC ، بالگرد به صحنه اعزام شد.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود:در پی این ماموریت هماهنگی لازم با بیمارستان ولی عصر(عج) اراک انجام شد.

دکتر بهرامی خاطر نشان شد:این آقای ۳۰  که در ابتدا بر اثر  کاهش سطح هوشیار  دچار سقوط از سطح غیر همتراز شده پس از انجام اقدامات لازم به بیمارستان ولی عصر(عج) منتقل شد.

کلید واژه ها: کاهش سطح هوشیار EOC دکتر پریا بهرامی شهرستان شازند روستای فر