آموزش احیا پایه به دانش آموزان اراکی

۱۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۳ کد : ۳۰۳۹۳ اخبار اصلی
کلاس آموزش " احیا پایه" برای بیش از ۳۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه شاهد نیایش برگزار شد.
آموزش احیا پایه به دانش آموزان اراکی

کلاس آموزش " احیا پایه" برای بیش از 3۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه شاهد نیایش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، محسنی مسئول آموزش فوریت‌های پزشکی استان مرکزی گفت: به منظور آشنا کردن دانش آموزان با اورژانس پیش بیمارستانی، کلاس آموزشی «احیای پایه» برای بیش از 3۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه شاهد نیایش برگزار شد.

محسنی افزود: این کلاس که برای آموزش دانش آموزان در پایه‌ اول متوسطه تشکیل شد، ضمن انجام آموزش‌های لازم در مورد اورژانس پیش بیمارستانی، آموزش‌هایی در خصوص احیا پایه . نحوه امداد خواهی از اورژانس و سکته مغزی نیز آموزش داده شد.

کلید واژه ها: آموزش پایه احیا پایه دانش دانش آموزان آموزان اورژانس کلاس اورژانس پیش بیمارستانی تکنسین فوریت های پزشکی