آموزش احیا پایه به دانش آموزان مدرسه طباطبایی آقداش شهرستان خنداب

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۶ کد : ۳۱۰۰۸ اخبار اصلی
کلاس آموزش " احیا پایه" برای بیش از ۸۰ نفر از دانش آموزان مدرسه طباطبایی آقداش شهرستان خنداب برگزار شد.
آموزش احیا پایه به دانش آموزان مدرسه طباطبایی آقداش  شهرستان خنداب

آموزش احیا پایه به دانش آموزان مدرسه طباطبایی آقداش  شهرستان خنداب

کلاس آموزش " احیا پایه" برای بیش از 80  نفر از دانش آموزان مدرسه طباطبایی آقداش شهرستان خنداب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، به منظور آشنا کردن دانش آموزان با اورژانس پیش بیمارستانی، کلاس آموزشی «احیای پایه» برای بیش از 80 نفر از دانش آموزان مدرسه طباطبایی آقداش برگزار شد.

این کلاس که برای آموزش دانش آموزان در پایه‌ اول متوسطه تشکیل شد، ضمن انجام آموزش‌های لازم در مورد اورژانس پیش بیمارستانی، آموزش‌هایی در خصوص احیا پایه . نحوه امداد خواهی از اورژانس و تشنج و آسپیراسیون نیز آموزش داده شد.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: آموزش آموزان دانش آموزان آموزان مدرسه آموزان مدرسه طباطبایی آموزان مدرسه طباطبایی آقداش اورژانس پایه احیا پایه دانش