بالگرد ۱۱۵ این بار برفراز آسمان شهرستان دلیجان

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۶ کد : ۳۳۴۵ اخبار اصلی
بالگرد ۱۱۵ این بار برفراز آسمان شهرستان دلیجان

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:دکتر پریا بهرامی گفت:در ساعت۱۲/۲۷دقیقه امروز ۲۹ اسفند ماه طی تماس تلفنی با واحد ارتباطات مرکز استان مبنی بر درخواست بالگرد جهت انتقال آقای ۲۹ ساله که به علت سقوط از سطح غیر همتراز دچار تروما شده در بیمارستان شهرستان دلیجان اعلام شد.

وی اضافه کرد:در کم ترین زمان ممکن هماهنگی لازم توسط واحدMCMCانجام شد و سپس با هماهنگی واحد EOC ، بالگرد به صحنه اعزام شد.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود:در پی این ماموریت هماهنگی لازم با بیمارستان ولی عصر(عج) اراک انجام شد.

دکتر بهرامی خاطر نشان شد:این آقای ۲۹  ساله، به علت سقوط از سطح غیر همتراز  دارای خونریزی فعال بوده که پس از انجام اقدامات لازم به بیمارستان ولی عصر(عج) منتقل شد.

کلید واژه ها: شهرستان دلیجان دکتر بهرامی MCMC EOC سطح غیر همتراز