دیدار سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه با معاون آموزش و اعتباربخشی سازمان اورژانس کشور

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۴ کد : ۳۳۸۹۳ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، این جلسه با حضور اعضای هیات علمی گروه فوریت های پزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، این جلسه با حضور اعضای هیات علمی گروه فوریت های پزشکی  برگزار گردید.

دکتر نوری معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور در این جلسه از زیرساخت های موجود در حوزه آموزش دانشجویان فوریت های پزشکی قدردانی نموده و نکاتی در خصوص افزایش مهارت های بالینی و عملی در کنار مباحث تئوری دانشجویان فوریت های پزشکی در قالب افزایش سطح بهره وری دانشجویان برای ورود به عرصه کار بعنوان نیروی آماده ایراد کردند.

کلید واژه ها: دانشجویان آموزش فوریت فوریت پزشکی پزشکی اورژانس معاون