واژگونی میدل باس ۱۷ مصدوم برجای گذاشت

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۴ کد : ۳۷۵۵ اخبار اصلی
واژگونی میدل باس ۱۷ مصدوم برجای گذاشت

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از واژگونی خودروی میدل باس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با واژگونی خودروی میدل باس گفت: این حادثه در ساعت ۱۱/۵۴ دقیقه امروز در محور کمربندی جنوبی (بعداز بیمارستان امام خمینی ره ) رخ داده است.

دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله  آمبولانس در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است و اقدامات اولبه و تریاژ را انجام داده اند و در همان حین درخواست اتوبوس آمبولانس و کد کمکی شده.

رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه متاسفانه ۱۷ نفر مصدوم شده که پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس و انجام هماهنگی های لازم توسط کارشناس های واحدهای  ارتباطات و eocحاضر در شیفت  ۱۲ مصدوم به بیمارستان امیرالمومنین(ع) و ۵ مصدوم دیگر به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)منتقل شدند.

کلید واژه ها: اورژانس کمربندی EOC واژگونی سامانه ۱۱۵