بی احتیاطی نوجوان ۱۷ ساله در استان مرکزی

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۶:۴۵ کد : ۳۸۷۸ اخبار اصلی
بی احتیاطی نوجوان ۱۷ ساله در استان مرکزی

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از برخوروخودروی سواری پراید  با بلوارخبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با برخورد خودروی سواری پراید با بلوار گفت: این حادثه در ساعت ۱۹/۰۰ پنجم اردیبهشت در منطقه توره رخ داده است.

دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله  آمبولانس در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است.

رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه که راننده خوروی سواری نوجوانی ۱۷ ساله بود که در اثر بی احتیاطی ، با بلوار برخورد کردهو پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک منتقل شد.

کلید واژه ها: دکترپریا بهرامی آمبولانس رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی سامانه ۱۱۵ 115