مصدومیت ۱۶ نفر در آتش سوزی کارخانه صنعتی

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۶:۵۰ کد : ۳۸۸۰ اخبار اصلی
مصدومیت ۱۶ نفر در آتش سوزی کارخانه صنعتی

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از مصدومیت 16 نفر در آتش سوزی کارخانه صنعتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور دراستان مرکزی رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه  علوم پزشکی استان مرکز درباره جزئیات مصدومیت ۱۶ نفر در آتش سوزی کارخانه چرم سازی گفت: این حادثه در ۱۰:۱۶ دقیقه امروز (یکشنبه) در کارخانه چرم سازی در شهرک صنعتی آیبک آباد اراک رخ داد.

وی افزود :با اعلام حادثه به اورژانس ۱۱۵ بلافاصله یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۲ دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و همچنین بعد از حضور تکنسین ها بر بالین مصدومین تریاژ انجام شد.

دکتر بهرامی گفت: متاسفانه در این حادثه ۱۶ نفر مصدوم شدند که بعد از اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) انتقال یافتند.

کلید واژه ها: آتش سوزی سامانه ۱۱۵ 115 کارخانه چرم سازی دکتر بهرامی