بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و معاون عملیات پایگاه چهارم هوا نیروز اصفهان از جانمایی احداث پد بالگرد اورژانس شهر جاورسیان

۱۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۶ کد : ۴۰۲۳۶ اخبار اصلی
دکتر امانی به اتفاق معاون عملیات پایگاه چهارم هوا نیروز اصفهان و تیم همراه از محل جانمایی پد بالگرد اورژانس جاورسیان بازدید و در جریان روند احداث این مهم قرار گرفت.

به گزارش وب دا مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در حاشیه این بازدید گفت: با توجه به وضعیت جاده های شهرستان خنداب و حوادث ترافیکی این شهرستان و همچنین بعد مسافت تا مرکز استان؛ احداث پد بالگرد اورژانس یکی از الزامات حوزه اورژانس ۱۱۵ این شهرستان است.
دکتر امانی ادامه داد: مقرر است با‌ مشارکت شورای شهر، ساخت پد بالگرد اورژانس، با هزینه تقریبی یک میلیارد تومان و در متراژ ۲۵۰۰ مترمربع شروع شود.
سرهنگ فلاح، معاون عملیات پایگاه چهارم هوا نیروز اصفهان نیز در این بازدید خاطرنشان کرد: با توجه به حادثه خیز بودن محور خنداب و تعداد بالای تصادفات در این جاده با راه اندازی این پد بالگرد، در طول سال می توان جان تعداد زیادی از افراد را از مرگ حتمی نجات داد؛ بنابراین باید برای احداث آن پشتکار و اهتمام ویژه ای به خرج داد.

کلید واژه ها: اورژانس بالگرد اورژانس پد بالگرد اورژانس بالگرد پد بالگرد پد بازدید احداث هوا چهارم هوا