ماموریت اورژانس هوایی  شهرستان کمیجان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۲ کد : ۴۲۲۶ اخبار اسلایدی

ماموریت اورژانس هوایی  شهرستان کمیجان

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:دکتر پریا بهرامی گفت:در ساعت۱۲:۳۶ دقیقه امروز ۲۷ اردیبهشت ماه طی تماس تلفنی با واحد ارتباطات مرکز استان مبنی بر درخواست بالگرد جهت انتقال آقایی حدودا ۲۹ ساله  با کاهش سطح هوشیاری در بیمارستان شهرستان کمیجان اعلام شد.

وی اضافه کرد:در کم ترین زمان ممکن هماهنگی لازم توسط واحدMCMCانجام شد و سپس با هماهنگی واحد EOC ، بالگرد به صحنه اعزام شد.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود:در پی این ماموریت هماهنگی لازم با بیمارستان ولی عصر(عج)اراک انجام شد.

دکتر بهرامی خاطر نشان شد:بیمار دچار کاهش سطح هوشیاری بوده که پس از انجام اقدامات لازم به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)منتقل شدند.

کلید واژه ها: ماموریت MCMC EOC دکتر بهرامی