ایام پرکار واحد آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۹ کد : ۴۲۳۵۰ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از آموزش ۸ هزار و ۳۶۰ دانش آموز توسط کارشناسان واحد آموزش اورژانس خبر داد و گفت: دوره های آموزشی با توجه به در پیش رو بودن چهارشنبه سوری از ابتدای اسفند ماه در مدارس استان مرکزی آغاز شده است.
ایام پرکار واحد آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

ایران نژاد افزود: آموزش در سطح مدارس در راستای ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان به منظور پیشگیری از خطرات و حوادث چهارشنبه آخر سال بسیار حائز اهمیت است.

رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ادامه داد:   دوره های آموزشی توسط کارشناسان فوریت پزشکی در بیش از ۳۲ مدرسه در سطح استان مرکزی برگزار شد.

کلیدواژه‌ها: آموزش اورژانس اورژانس پیش بیمارستانی کارشناسان فوریت‌های پزشکی