بازدید مدیر منابع انسانی و سرپرست اداره پرستاری دانشگاه از مرکز فوریت های پزشکی استان مرکزی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۲ کد : ۴۳۴۴۴ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، صبح امروز عطیفه مدیر منابع انسانی به همراه نوروزی سرپرست اداره پرستاری دانشگاه از واحدهای مختلف مرکز فوریت های پزشکی استان مرکزی بازدید کردند.

در این بازدید در خصوص تامین نیروی انسانی جهت راه اندازی و افتتاح پایگاه های جدید اورژانس و همچنین رفع مشکل کمبود نیرو در سایر واحدهای اورژانس استان گفتگو و تبادل نظر شد.

کلید واژه ها: استان استان مرکزی بازدید اورژانس مرکزی انسانی اورژانس پیش بیمارستانی