ماموریت اورژانس هوایی در شهرستان کمیجان

۱۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۲:۱۰ کد : ۴۵۰۱ اخبار اصلی
ماموریت اورژانس هوایی در شهرستان کمیجان

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از انتقال یک مصدوم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:دکتر پریا بهرامی گفت:در ساعت۱۱:۱۵ دقیقه امروز ۱۶ خرداد ماه طی تماس تلفنی با واحد ارتباطات مرکز استان مبنی بر درخواست بالگرد جهت انتقال  یک مصدوم بدحال از  شهرستان کمیجان اعلام شد.
وی اضافه کرد:در کم ترین زمان ممکن هماهنگی لازم توسط واحدMCMCانجام شد و سپس با هماهنگی واحد EOC ، بالگرد به صحنه اعزام شد.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود:در پی این ماموریت هماهنگی لازم با بیمارستان ولی عصر(عج)اراک انجام شد.
دکتر بهرامی خاطر نشان شد:بیمار دچار صدمات متعدد بوده که پس از انجام اقدامات لازم به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)منتقل شدند.

کلید واژه ها: کمیجان بالگرد هوایی MCMC EOC