۲مصدوم در اثر واژگونی خودروی سواری پراید در محور اراک به خمین

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۶ کد : ۴۶۱۸ اخبار اصلی
۲مصدوم در اثر واژگونی خودروی سواری پراید در محور اراک به خمین

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از واژگونی خودروی سواری پراید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با واژگونی خودروی سواری پراید گفت: این حادثه در ساعت ۱۹/۱۰دقیقه امروز بیست وسوم خرداد ماه در محور اراک_خمین(ایستگاه برق انجیرک) رخ داده است.

دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله  ۲ دستگاه آمبولانس در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است.

رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه متاسفانه ۲نفر مصدوم شدند که پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) شهرستان اراک منتقل شدند.

کلید واژه ها: واژگونی محور خمین به اراک 115 سامانه ۱۱۵