افتتاح پایگاه سلامت امام حسین(ع) مسکن مهر

افتتاح پایگاه سلامت امام حسین(ع) مسکن مهر

پایگاه سلامت امام حسین علیه السلام کوی مسکن مهر امام رضا شهرستان محلات که با همت خیر نیکوکار مرحوم حاج حسن قدس و مجمع خیرین شهرستان محلات احداث شد، با حضور دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، مسئولین حوزه سلامت شهرستان، نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس و جمعی از مسئولین شهرستانی افتتاح شد.

پایگاه سلامت امام حسین علیه السلام کوی مسکن امام رضا شهرستان محلات به مساحت ۲۵۵ متر مربع شامل بخش های پزشک عمومی، تزریقات عمومی، خدمات بهداشتی مامایی و نوزادان با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان که ششصد میلیون تومان آن توسط خیر نیکوکار مرحوم حاج حسن قدس و یکصد میلیون تومان  آن از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی استان تامین شده به بهره برداری رسید.

این پایگاه سلامت به بیش از 2هزار نفر از ساکنین کوی مسکن مهر امام رضا شهرستان محلات در زمینه های بهداشتی، تزریقات، بهداشت مامایی و نوزادان و پزشک عمومی  خدمات رسانی خواهد کرد.
 مرحوم حاج حسن قدس از رزمندگان دوران دفاع مقدس و یکی از خیرین نیکوکار شهرستان محلات بود که چندی پیش در اثر کرونا درگذشت.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات

کلید واژه ها: افتتاحیه پایگاه سلامت امام حسین(ع) شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات