#نذر_خدمت_سلامت در محلات

۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۱ کد : ۱۹۳۹۳ اخبار
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات از تزریق واکسن برای دوز دومی ها در روز های تاسوعا و عاشورا خبر داد.
#نذر_خدمت_سلامت در محلات

با توجه به شیوع گسترده کرونا و به منظور تسریع در روند واکسیناسیون شهروندان محترم تعدادی از مراقبین سلامت و نیروهای بهداشتی و بسیج جامعه پزشکی  شهرستان  محلات با انجام « نذر خدمت» تصمیم به بازگشایی مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در روزهای تاسوعا و عاشورای امام حسین ( ع  ) گرفته اند.
 لذا شهروندان محترم که قبلا واکسن کرونای نوبت اول خود را تزریق نموده اند می توانند برای تزریق نوبت دوم واکسن خود با در دست داشتن کارت ملی در روزهای تاسوعا و عاشورا از ساعت 8 تا 13 به مدرسه سید آبادی کوی رسالت مراجعه فرمایند.

کلید واژه ها: نذر خدمت سلامت تاسوا و عاشورا حسینی محل تجمیعی واکسیناسیون شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات