راه اندازی دومین مرکز واکسیناسیون در محلات

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات از راه اندازی دومین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در مرکز حکیم فردوسی محلات سفلی خبر داد.
راه اندازی دومین مرکز واکسیناسیون در محلات

با توجه به  لزوم سرعت بخشیدن به فرآیند واکسیناسیون کووید19 و همچنین تکریم شهروندان مرکز تجمیعی شماره دو واکسیناسیون در محلات راه اندازی شد.
در این مرکز صرفا واکسن سینوفارم تزریق می شود و شهروندان متقاضی واکسن سینوفارم(هر سه دوز ) میتوانند هر روز از ساعت 8 الی 14 به این مرکز مراجعه و واکسن خود را دریافت کنند.

مرکز شماره اول : خیابان امام خمینی(ره) بالاتر از درمانگاه شماره یک- روبروی داروخانه حمید- فروشگاه سابق کارکنان

مرکز شماره دو: محلات سفلی - بلوار چمران -جنب مدرسه فردوسی-مرکز خدمات جامع سلامت حکیم فردوسی فعال می باشند

کلید واژه ها: واکسن کرونا مراکز تجمیعی واکسیناسیون تزریق دوز سوم واکسن شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات