پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان محلات در پی انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۱ کد : ۲۸۵۴۹ اخبار
دکتر مرضیه ولی مدیر شبکه بهداشت و درمان محلات انتصاب جناب آقای دکتر امانی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات ، متن پیام به شرح ذیل میباشد:

بسمه تعالی
احتراماً، بدین‌وسیله انتصاب شایسته جنابعالی را به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی صمیمانه تبریک می‌گویم.
ضمن آرزوی تندرستی و موفقیت روزافزون، امیدوارم که با استعانت از درگاه خداوند متعال و با درایت و مدیریت کارآمد جنابعالی  وهمفکری همه نیروهای متخصص و متعهد و بهره برداری از همه تجربیات گذشته موجبات ارتقاء اهداف و خطی مشی حوزه سلامت استان را فراهم آورید.

•  همچنین لازم می دانم از زحمات و تلاش های بی‌شائبه جناب آقای دکتر سید محمد جمالیان  که در طول دوران مسئولیت موجبات فعالیت های مهم و تاثیرگذاری در عرصه سلامت بخصوص رفع موانع و مشکلات ناشی ازگسترش کرونا گردید نیز تقدیر نموده و توفیقات روزافزون را مسالت نمایم.
•
از در گاه ایزد سلامتی و توفیق خدمت در جهت رشد و شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای هر دو بزرگوار مسئلت دارم.
دکتر مرضیه ولی
مدیر شبکه بهداشت و درمان محلات

کلید واژه ها: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تبریک انتصاب پیام تبریک دکتر مرضیه ولی