اطلاعیه رفاهی

احتراما با عنایت به پیگیری های انجام شده و با همکاری مدیریت پشتیبانی و رفاهی و مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای آشتیان، کمیجان ، و محلات ، به منظور ایجاد خدمات رفاهی ارزان قیمت برای پرسنل خدوم دانشگاه ۳واحد اقامتی رفاهی در ۳ نقطه خوش آب و هوا ی استان به شرح ذیل آماده بهره برداری تفریحی می باشد.

لذا متقاضیان می توانند جهت ثبت نام ابتدا بصورت تلفنی  ، امکان رزرو را  از اداره رفاه پیگیری نموده  و سپس برای قطعی کردن سفر و پرداخت هزینه به  اداره رفاه دانشگاه مراجعه و معرفی نامه دریافت نمایند. 08633132720

1-  واحد اقامتی رفاهی آشتیان -(گرکان) , امکان استفاده برای 10نفر
 2- واحد اقامتی رفاهی کمیجان- (وفس), امکان استفاده برای 10 نفر
 3- واحد اقامتی رفاهی محلات  (خورهه), امکان استفاده 10 نفر( طی دو هفته اینده اماده خواهد شد )
*امکانات اولیه شامل[تلوزیون -یخچال - گاز - فرش .  - مبل - چایساز -فرش -لوازم  پخت و پز  ..] در واحدها مهیا بوده و متقاضیان  به منظور رعایت اصول بهداشتی می بایست وسایل خواب ,  را همراه داشته باشند.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات

کلیدواژه‌ها: امور رفاهی مهمانسرا شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات