توانمندی راه اندازی رشته پرستاری در محلات ارزیابی شد

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۷ کد : ۳۶۷۱۳ اخبار
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات، صبح امروز(سه‌شنبه)برنامه نظارتی نماینده وزارت بهداشت از امکانات موجود شهر محلات برگزار شد.
توانمندی راه اندازی رشته پرستاری در محلات ارزیابی شد

دکتر حیدری نماینده بُرد پرستاری وزارت خانه بهداشت،دکتر گنجه رییس دانشکده پرستاری اراک، دکتر غلامی EDC دانشگاه، دکتر سیاحی مدیر گروه پرستاری، دکتر رضایی هییت علمی گروه داخلی-جراحی پرستاری اراک و  خانم امینی و دکتر رضایی نمایندگان شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات، ضمن بازدید از مراکز مختلف، توانمندی راه اندازی رشته پرستاری را در شهرستان محلات پایش کردند.

بازدید از بخش های مختلف بیمارستان امام خمینی محلات، دانشگاه پیام نور،مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک و بخش های مختلف بیمارستان امام صادق(ع) دلیجان، از برنامه های تیم تخصصی نظارت در سفر به شهرستان محلات بود.

کلید واژه ها: رشته پرستاری بازدید و ارزیابی شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات روابط عمومی حوزه سلامت محلات