با محوریت بررسی آرد و نان کامل:

نشست تخصصی حوزه سلامت شهرستان محلات و دلیجان

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۸ کد : ۴۳۱۷۲ اخبار
تعداد بازدید:۵۸
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات،در نشستی با حضور مهندس مسعود مظلومی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات، دکتر فردوسی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان، مهندس مختاری و مهندس رئوفی کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک، کارشناسان مرکز بهداشت و نمایندگان کارخانه آرد شهرستان محلات برگزار و در خصوص اهمیت و چالش های آرد و نان کامل بحث و تبادل نظر کردند.
نشست تخصصی حوزه سلامت شهرستان محلات و دلیجان

مهندس مختاری ضمن ارائه نحوه تهیه  آرد کامل در کارخانجات متقاضی تهیه و توزیع آرد کامل، آمادگی خود را جهت راه اندازی آرد و پخت نان در شهرستان های محلات و دلیجان اعلام کرد.
نان کامل حاوی مواد مغذی مهمی هستند، مانند:فیبر؛ ویتامین‌ها؛مواد معدنی وآنتی‌اکسیدان‌های مفید است که با مصرف روزانه نان کامل و دریافت این مواد مغذی مهم می‌توانید از ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان روده پیشگیری کنید.

کلید واژه ها: نان کامل توصیه های تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات شهرستان محلات حوزه سلامت محلات و دلیجان روابط عمومی حوزه سلامت محلات