شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات

یک واحد طب سنتی غیرمجاز و یک واحد دندانسازی غیرمجاز در شهرستان محلات شناسایی و پلمب شد.
شناسایی و پلمب  دو واحد غیرمجاز در محلات

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات، مهندس مسعود مظلومی گفت: در خصوص بازدید‌های مستمر و میدانی  یک واحد طب سنتی غیرمجاز با ارایه خدمات از قبیل حجامت، فصد و...  و یک واحد دندانسازی غیرمجاز در شهر محلات توسط کارشناس نظارت بر درمان و پلیس اماکن عمومی شناسایی، پلمب و پرونده به مراجع ذی صلاح ارجاع شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان محلات افزود: فرد فاقد صلاحیت و بدون هیچگونه مجوزی از دانشگاه علوم پزشکی اقدام به انجام ارائه خدمات دندانسازی و یک مرکز فروش گیاهان دارویی با توجه به تذکرات  قبلی مبنی بر عدم ارائه خدمات طب سنتی  با پیگیری‌های انجام شده، این واحدها  غیر مجاز پلمب شدند.

وی گفت: شهروندان برای انجام خدمات طب سنتی و دندانسازی، مراکز داری مجوز از دانشگاه علوم پزشکی اقدام به دریافت خدمات کنند و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مراکز غیر مجاز، موضوع را از طریق سامانه مرکز ملی پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت ۱۹۰ بصورت شبانه روزی و یا با شماره‌های ۰۸۶۴۳۲۲۳۰۸۱ گزارش دهند.

کلید واژه ها: پلمپ پلمب دندانسازی عطاری ها شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات بازرسی نظارت بر درمان شهرستان محلات