#خدمتی_دیگر_در_حوزه_سلامت

ارائه خدمات با کیفیت تر در مکان جدید مرکز خدمات جامع سلامت حضرت فاطمه الزهرا(س) - امین

با پیگیری های ریاست دانشگاه علوم پزشکی،خیرین و به همت شبکه بهداشت و درمان محلات، مرکز خدمات جامع سلامت امین شهرستان محلات از مکان قبلی به مرکز تازه تاسیس منتقل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات، مرکز خدمات جامع سلامت امین واقع در بلوار شهید بهشتی شرقی با تعداد 10 نیروی متخصص و کادر بهداشتی خدمات مختلف چون  ویزیت پزشک، تزریقات و پانسمان،مشاوره روانشناس و تغذیه و  نظارت بهداشت محیطی را ارائه می دهد.

به منظور ارائه خدمات با کیفیت تر بهداشتی از تاریخ 16 خرداد 1403 شهروندان محترم می توانند جهت دریافت خدمات بهداشتی به مکان جدید واقع درخیابان 15 خرداد(چهارراه مخابرات)  کوچه بوستان 18  مراجعه نمایند.

این پایگاه به نام مبارک حضرت فاطمه الزهرا(س) نیز تغییر نام داد.

کلید واژه ها: حضرت فاطمه الزهرا(س) مرکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات خدمتی دیگر در حوزه سلامت بهره برداری افتتاحیه شهرستان محلات