دوره آموزشی طلایه داران محراب در مشهد مقدس آغاز شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۳ کد : ۴۲۳۸ اخبار اصلی
دوره آموزشی طلایه داران محراب ویژه ائمه جماعات خوابگاههای دانشگاههای علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس آغاز شد
دوره آموزشی طلایه داران محراب در مشهد مقدس آغاز شد

به گزارش مفدا، دوره آموزشی طلایه داران محراب ویژه ائمه جماعات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس آغاز شد.

این دوره از مورخ 2 لغایت 4 بهمن ماه در هتل طوس مشهد مقدس برگزار می گردد. در روز اول این این نشست سه روزه که با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط حامد شاکر نژاد آغاز شد، دکتر بحرالعلوم رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و حجه الاسلام کرمی مدیر کل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها سخنرانی کردند و سپس استاد قرائتی بایسته‌های تبلیغ دانشجویی در امر نماز را برای مخاطبان تبیین کرد.

کلید واژه ها: مشهد طلایه داران ائمه جماعات