پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی در مرکز تحقیقات طب سنتی و مکمل

۱۶ تیر ۱۳۹۷ | ۰۷:۱۲ کد : ۱۳۲ اخبار اصلی

پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی در مرکز تحقیقات طب سنتی و مکملدانشگاه علوم پزشکی اراک بعنوان اولین دانشگاه کشور موفق به اخذ مجوز دوره دکترای تخصصی پژوهشی در حوزه طب سنتی گردیده است.

به دنبال درخواست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مبنی بر آمادگی پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی در مرکز تحقیقات طب سنتی و مکمل،و با عنایت به "قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در  دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور"مصوب 1394/12/18مجلس شورای اسلامی و برگزاری آزمون متمرکز  دکتری پژوهشی در خرداد ماه سال 1396 و پذیرش دانشجویان واجد شرایط ورودی مهر ماه، طبق جدول زیر اساتید راهنما، رشته ها و ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری پژوهشی مصوب کمیته دکتری پژوهشی این معاونت بشرح ذیل اعلام می گردد.

شایان ذکر است داوطلبان فقط در رشته مورد تأیید اساتید راهنما و طبق جدول ذیل امکان شرکت در آزمون را خواهند داشت.

مرکز تحقیقاتی

استاد راهنمای پیشنهادی