جلسه هماهنگی جهت استقرار بیمارستان صحرایی در روستای دهسد
جلسه هماهنگی جهت استقرار بیمارستان صحرایی در روستای دهسد
به گزارش روابط عمومی مرکز (https://eitaa.com/hos_valiasr)|در راستای تحقق رسالتهای اجتماعی و تعهدات سازمانی دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر ارتقای سطح دسترسی به خدمات درمانی در مناطق محروم، نشست هماهنگی با حضور مدیر بیمارستان شهیدصدوقی اصفهان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ، معاون درمان و دفاع زیستی سپاه روح اله اراک و دیگر مدعوین به میزبانی مرکز حضرت ولیعصر( عج ) تشکیل شد.
محور اصلی این جلسه، هم اندیشی و برنامهریزی عملیاتی جهت استقرار یک باب بیمارستان صحرایی با ظرفیت ۳۲ تخت در روستای دهسد بود.
مهندس جاویدان مدیر مرکز در گفتگو با روابط عمومی در این باره گفت: در این نشست، ضمن بررسی نیازهای زیرساختی و بررسی چالشهای پیشِرو، تصمیمات مقتضی در حوزههای لجستیک، تأمین نیروی انسانی تخصصی و تجهیزات پزشکی اتخاذ شد.

نظر شما :