بالگرد ۱۱۵ این بار برفراز آسمان شهرستان دلیجان

۱۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۰ کد : ۲۸۴۱ اخبار اصلی
بالگرد ۱۱۵ این بار برفراز آسمان شهرستان دلیجان

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:دکتر پریا بهرامی گفت:در ساعت۰۹/۴۰دقیقه امروز ۱۸ بهمن ماه طی تماس تلفنی با واحد ارتباطات مرکز استان مبنی بر درخواست بالگرد جهت انتقال خانم۳۰ ساله که در سانحه تصادف دچار ترومای به سر در بیمارستان شهرستان دلیجان اعلام شد.

وی اضافه کرد:در کم ترین زمان ممکن هماهنگی لازم توسط واحدMCMCانجام شد و سپس با هماهنگی واحد EOC ، بالگرد به صحنه اعزام شد.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود:در پی این ماموریت هماهنگی لازم با بیمارستان ولی عصر(عج) اراک انجام شد.

دکتر بهرامی خاطر نشان شد:این خانم ۳۰  ساله، در سانحه تصادف دچار کاهش سطح هوشیاری شده و دارای خونریزی فعال بوده که پس از انجام اقدامات لازم به بیمارستان ولی عصر(عج) منتقل شدند.

کلیدواژه‌ها: شهرستان دلیجان 115 بالگرد EOC دکتر بهرامی کاهش سطح هوشیاری