آیین تودیع و معارفه سرپرست اداره دیسپچ اورژانس۱۱۵ انجام شد.

۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۷ کد : ۳۳۴۴۴ اخبار اصلی
آیین معارفه سرکار خانم لیلا طالبی و تودیع خانم مریم لطفی جاهد مسئول جدید و پیشین اداره دیسپچ اورژانس با حضور ریاست اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی و مسئولین واحدهای مرکز فوریت پزشکی استان برگزار شد.
آیین تودیع و معارفه سرپرست اداره دیسپچ اورژانس۱۱۵ انجام شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، در این آیین که صبح امروز چهارشنبه در مرکز اورژانس ۱۱۵ استان برگزار شد، خانم لیلا طالبی به عنوان سرپرست اداره دیسپچ اورژانس منصوب و از زحمات سرکار خانم مریم لطفی جاهد در دوران تصدی این مسئولیت با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس ۱۱۵ اورژانس ۱۱۵ استان استان ۱۱۵ استان خانم آیین اداره اداره دیسپچ دیسپچ