تم گفتمان چهارمین مجامع سلامت استان مرکزی و شهرستان های تابعه استان مشخص گردید

۰۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۱۳۸۲ اخبار اصلی
تم گفتمان چهارمین مجامع سلامت استان مرکزی و شهرستان های تابعه استان مشخص گردید

نشست هم اندیشی پیرامون تعیین تم گفتمان چهارمین مجمع سلامت استان و شهرستان های تابعه در روز چهارشنبه تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۰۵ با حضور معاون و مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی و کارشناسان این حوزه و معاون مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی در محل سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

مجامع سلامت با هدف درگیر کردن تمام دستگاه های اجرایی، نهادهای عمومی و... در مقوله سلامت برگزار و استمرار آن در نهادینه کردن مشارکت مردم و هماهنگی های بین بخشی در این مقوله مهم، بسیار موثر خواهد بود.

در این جلسه بعد از بحث و گفتگوهای کارشناسی و رای اکثریت آرا "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز" (نه به خرید کالاهای سلامت محور از مسیر غیرمجاز) به عنوان تم گفتمان چهارمین مجامع سلامت استان و شهرستان های تابعه تعیین گردید.

کلید واژه ها: مجمع سلامت