جلسه توانمندسازی کارشناسان دبیرخانه های سلامت و امنیت غذایی دانشکده های ساوه و خمین برگزار گردید.

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۵ کد : ۲۱۷۹۷ اخبار اصلی

در روز یکشنبه تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ جلسه توانمندسازی کارشناسان دبیرخانه های سلامت و امنیت غذایی دانشکده های ساوه و خمین با حضور جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک، جانشین رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در امور اجتماعی و کارشناس مسئول دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ساوه برگزار گردید.

در این جلسه به تشریح و تبیین امور دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، راه کارهای لازم در اجرای برنامه های این حوزه و اجرای برنامه های الگوی همت پرداخته شد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی سلامت دبیرخانه سلامت سلامت امنیت سلامت امنیت غذایی امور اجتماعی دبیرخانه دبیرخانه سلامت امنیت دبیرخانه سلامت امنیت غذایی امنیت