برنامه عملیاتی مجمع سلامت استان در دست تدوین می باشد.

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۰ کد : ۲۳۲۴۲ اخبار اصلی
برنامه عملیاتی مجمع سلامت استان در دست تدوین می باشد.

برنامه عملیاتی مجمع سلامت استان توسط معاونت غذا و دارو و حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک و روسای سلامت دفاتر سلامت استان با نظارت دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در حال تدوین می باشد.

✏️مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه گفت: در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه تاریخ ۲۰ و ۲۱ دی ماه؛ بیست دستگاه اجرایی که دارای دفاتر سلامت در استان می‌باشند در محل حوزه اجتماعی دانشگاه‌علوم‌پزشکی حضور یافتند.

امینی افزود: جلسات سه جانبه با حضور کارشناسان غذا و دارو و حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک و روسای دفاتر سلامت دستگاه های اجرایی در طی دو روز برگزار و شرح وظایف این دستگاه‌ها در خصوص اجرایی شدن اهداف موضوع منتخب "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز (نه به خرید کالاهای سلامت محور از مسیرهای غیرمجاز_نه به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک در انسان و دام)" مجمع سلامت استان و شهرستان های تابعه تعیین گردید.
وی اشاره کرد: مقرر شد دستگاه‌های اجرایی نسبت به انجام تکالیف مشخص شده در برنامه موصوف در سال ۱۴۰۱ اقدام و در پایان سال آتی برنامه ها توسط استانداری مورد ارزیابی قرار گیرد.

امینی در پایان اشاره کرد: برنامه‌ها بعد از ویرایش توسط مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری به عنوان ناظر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و مدیر کل دستگاه‌های اجرایی امضاء و در روز مجمع رونمایی می گردد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک مجمع سلامت استان مرکزی چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی برنامه عملیاتی چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی