نشست هم اندیشی سرپرست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی اراک با سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت استان

۲۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۷ کد : ۳۰۷۰۶ اخبار اصلی

جلسه هم اندیشی روز یکشنبه تاریخ 1401/08/29 با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، جانشین ایشان در امور اجتماعی ، رئیس اداره خیرین و سازمان های مردم نهاد دانشگاه و مدیر عاملان سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت در محل سالن جلسات مرحوم کاظمی آشتیانی دانشگاه برگزار گردید .

طی این جلسه جناب آقای دکتر بختیاری در خصوص اهمیت و نقش سمن های حوزه سلامت و ارتباط دو سویه سمن ها با دانشگاه  و کمک های موثر انجمن های خیریه در موضوع سلامت مردم سخنانی ایراد فرمودند.. در ادامه جلسه مدیر عاملان سمن ها به معرفی سمن خود و بیان خواسته ها و مشکلات خود پرداختند وجناب آقای دکتر شجاعی معاون درمان دانشگاه به خواسته های آنان پاسخ دادند.

در پایان جلسه جناب آقای دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان مرکزی از سمن های حوزه سلامت و اهمیتی که در کمک و یاری سلامت استان دارند قدردانی و به ادامه تعامل ، همکاری و پشتیبانی از سمن ها تاکید نمودند .

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک نشست هم اندیشی