نشست هم اندیشی اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه با شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات

۰۷ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۱ کد : ۳۵۴۱۹ اخبار اصلی

،

این نشست  در تاریخ ۱۴۰۲/۴/۶ پیرامون عملکرد خیرین حوزه سلامت تشکیل ،توسعه و ایجاد تشکلهای مردم نهاد با حضور رئیس شبکه ، رئیس و دبیر مجمع خیرین سلامت شهرستان ، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و کارشناسان صورت گرفت.

دکتر فتح ابادی گفت : شهرستان محلات از نظر میزان  مشارکت های اجتماعی در وضعیت مناسب و  مطلوبی قرار دارد.

مهندس مظلومی  رئیس شبکه درخصوص پروژه خیرساز بیمارستان جدیدالاحداث  و میزان مشارکت مالی خیرین شهرستان در حوزه سلامت توضیحاتی ارائه داد.

رئیس اکبری رئیس و دبیر مجمع خیرین سلامت شهرستان گزارشی در خصوص عملکرد مجمع خیرین سلامت شهرستان محلات از ابتدای شروع فعالیت تا کنون ارائه نمود.

کلید واژه ها: شبکه بهداشت و درمان محلات نشست هم اندیشی اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین